Ei helvetti näitä kaiken maailman bb-tason julkkiksia. Kalanainen ja Kurhinen taas vauhdissa. Eilisessä Maria!-ohjelmassa kehtasivat kertoa kuinka tulevat mustasukkaisiksi jopa navigaattorin naisäänelle ja kuinka "syvällisellä tasolla" heidän rakkautensa on kun joutuvat käymään kimpassa jopa veskissä. Hiljaseks veti. Kerrankin. Yöllä heräsin hikisenä, hyysteerisesti itkien ja holtittomasti runkaten. Näin painajaisia tästä pariskunnasta.

Ja tänään ihaillaan jo Hitleriä. Lukekaa ja itkekää itsenne uneen. Valitettavasti ainoa pläntti minkä tää pönttö tulee jättämään jälkeensä on jo Kurhisen kalsareissa.

http://www.iltalehti.fi/viihde/2009121010756108_vi.shtml

BB-Antti Kurhinen möläytti radiossa: Kunnioitan Hitleriä

IL Torstai 10.12.2009 klo 14.33

Antti Kurhinen kertoo kunnoittavansa ihmisiä, jotka ovat saavuttaneet suuria. Esimerkiksi tällaisesta ihmisestä Antti nosti radiokanava Voicen haastattelussa miljoonien juutalaisten kuolemasta vastuussa olevan Hitlerin.


Antti ja Henna käväisivät radiohaastattelussa kertomassa tavoitteistaan. Big Brotherin finaaliviikolla BB-talossa naimisiin päräyttäneet Henna (os. Kalinainen) ja Antti Kurhinen kertoilivat radiokanava Voicen haastattelussa haaveilevansa esimerkiksi omasta tv-formaatista, joka menestyisi maailmalla. Menestys voisi tulla parin mukaan jollain toisellakin tavalla, kunhan jotain isoa vielä elämässä saavuttaisi.

- Jollain tavalla meidän on oltava erikoisia. Mullakin on aina ollut sellainen niinku haave, että pitää päästä historiaan. Mä aina ihailen sellaisia suuria ihmisiä, niinku omalla tavallaan, että kaikki on suurta, tekee ne hyviä tai pahoja asioita, mutta ovat tehneet suuria asioita, jotain ylitse muiden, Antti selittää.

- Fiksusti, Henna huomauttaa väliin.

- Fiksusti. Esim. Hitlerkin on sellainen suuri ihminen. En mä nyt silleen ihaile, mutta kunnioitan, että on saavuttanut sellaisia asioita, joihin moni ihminen ei pystyisi. En mä tarkoita, että me suunnataan siihen, mutta me tähdätään samantapaiseen, että me oltais jotain, jotain niinku suurta, Antti jatkaa.

- Jätetään sellainen pieni pläntti lähtiessä, Henna päättää haaveilevasti.