Oletko yksinäinen? Etkö löydä seuraa? Tee niinkuin Tokiolainen 27-vuotias sekopää Sal9000 ja mene naimisiin tietokonepelihahmon kanssa! Kaveri kanniskelee Nintendoaan mukanaan joka mestaan jotta saisi viettää aikaa täydellisen virtuaalivaimonsa Nene Anegasakin kanssa. Nene on hahmo Nintendo DS pelistä "Love Plus". Mietin vain että miten sekasin saa ihmislapsi olla ennen kuin hänet suljetaan johonkin laitokseen? Onko Japanissa todellakin kaikki mahdollista?

 

Ilmeisesti Sal9000:n normipäivä menee suurinpiirtein niin että hän tallustelee ympäri nousevan auringon maan pääkaupunkia tehden kaikkea kivaa yhdessä siippansa kanssa mutta miten Sal harrastaa seksiä virtuaalivaimonsa kanssa? Paiskaako hän pampersit jalassa lastit Nintendon ruudulle, samaan aikaan sniffaten mensuunituulten punertamia varastettuja pikkareita, huutaen ARIGATOOO???

 

Banzai vaan, jos vaimo on uskoton? Mitäs jos vaimoke pettää meidän SaabYsitonnista jonkun Super-Marion, MegaManin tai Zeldan kanssa? Toisaalta nousevan auringon maasta varmasti löytyy jo avioliittoneuvojat sun muut terapeutit näille lataamovalmiille virtuaalirakastajille.

 

Ai niid moo pantiis.